Psykoterapi og coaching for kvinder

Psykoterapi og coaching
– Det er aldrig for sent at få det godt

Føler du dig fanget i gamle mønstre, som ikke fungerer for dig mere? Ønsker du at få mere ud af livet? Så er du ikke den eneste. Mange kvinder begynder på et tidspunkt at blive bevidste om, at stress, konflikter, ensomhed, modløshed eller afsavn fylder i deres liv. Nogle mærker uro, angst, midtvejskrise eller depression. De føler, at de går glip af glæde og gode muligheder – muligvis på grund af fastgroede tanker og handlemønstre. Andre kvinder ønsker, lige som du, at blive i stand til at sige til og fra. Andre kvinder ønsker også at få mod på tætte relationer eller på at skabe en bedre balance mellem arbejde og fritid. Måske er du hende, der gør noget ved det?

”Jeg er blevet mere glad i hverdagen og har mere selvtillid. Det er aldrig for sent at få det godt.” – Lone Jensen

Psykoterapi og coaching for kvinder

Individuel psykoterapi for kvinder, hjælper dig til at blive bedre til at træffe bevidste og gode valg i dit liv. Det handler om at blive klar over dine handlemønstre, tanker om dig selv og andre, og over hvordan disse påvirker dit liv. Du vil få erkendelser, der giver dig en dybere indsigt i dig selv og dine relationer, og jeg hjælper dig med at ændre de uhensigtsmæssige handlinger og negative tanker, så du kan føle selvaccept, selvværd, overskud og glæde.

Coaching

Coaching er et målrettet forløb, hvor vi fokuserer på at lægge en ny kurs for dit liv. Måske ønsker du tættere relationer til familie og venner, et nyt job, vægttab eller lignende. Vi tager udgangspunkt i dit liv her og nu og finder vejen mod dit mål. Vil du gerne vide mere om min måde at arbejde på og om forløbet, så læs mere på siden ’Om’.

”Jeg fandt ud af, at jeg havde en indre autopilot, der styrede mit liv. Nu er jeg i stand til at træffe nogle bedre valg for mig selv – jeg har fået kontrollen tilbage.” – Anne-Marie Nielsen

Ønsker du at komme i gang med at ændre dit liv? Ring til mig og få en kort snak om psykoterapi og coaching for kvinder. Du kan booke ½ times telefonkonsultation – den er gratis. Du er naturligvis også velkommen til at booke en personlig session.

For aftale ring 22135115 eller send sms.