Coaching og psykoterapi for mænd

Med coaching eller psykoterapi kan du tage magten over dit eget liv

Føler du, at du kører på autopilot gennem livet? Føler du dig kørt over? Ønsker du større kontrol over dit liv? Ønsker du flere af dine behov dækket? Vil du gerne have et mere tilfredsstillende liv uden at såre dig selv eller andre? Savner du plads til at være mand, og få lov at være dig selv? Lad mig støtte dig i at tage kontrollen i dit eget liv og opnå større glæde og tilfredshed.

”Jeg er blevet bedre til at passe på mig selv. Det var godt jeg kom i gang.” – Lars Eriksen

Coaching og psykoterapi for mænd

I et coachingforløb fokuserer vi på dine indre ressourcer og dine handlemuligheder, nu og i  fremtiden. Du bliver bevidst om dine styrker og de valg, du står overfor, og får værktøjer til at skabe den forandring, du gerne vil have. På den måde opnår du større tilfredshed i arbejdsliv og privatliv.

”Nu forstår jeg, hvorfor jeg handler som jeg gør i forhold til andre. Coachingen har inspireret mig til at gøre nogle ting anderledes, og jeg har fået det bedre både på mit arbejde og hjemme i familien.” – Jacob Svendsen

Individuel terapi

Begynder du i psykoterapi hos mig, tager vi udgangspunkt i, hvordan du har det lige nu. Du vil opleve at lære dig selv bedre at kende. Du får ny indsigt og forståelse for relationer og sammenhænge i dit liv, og har du symptomer på stress, vil du opleve en lindring af disse.

Er du klar til at tage det første skridt mod et bedre liv?

Ring til mig og få en kort snak.

Du kan booke ½ times telefonkonsultation

Du er naturligvis også velkommen til at booke en personlig session.

For aftale ring 22135115 eller send sms.