Psykoterapeut og coach Gerd Sørensen

Hvad kan du opnå med psykoterapi?

Psykoterapi er for dig, der gerne vil have det bedre med dig selv og dine omgivelser, og dig der gerne vil føle større glæde og tilfredshed ved livet. Konkret er psykoterapien samtaler og øvelser, der giver dig dybere indsigt i dig selv og nye erkendelser af, hvordan dine tanker, følelser og handlinger påvirker dit liv.

Sådan foregår psykoterapien

Nogle oplever allerede en forandring efter få sessioner, andre har brug for lidt flere. Under vores sessioner lytter jeg til dig og styrer samtalen, så du når til de vigtige erkendelser. Jeg giver dig desuden redskaber, du kan bruge i din hverdag med det samme og ofte små øvelser, der udfordrer dine vante handlemønstre og tanker.

Om psykoterapeut og coach Gerd Sørensen

Jeg har, lige som mine klienter, en god portion livserfaring. Jeg er gift, mor til to med fem børnebørn, og siden 2009 har jeg været selvstændig gestaltterapeut og givet mine klienter i Nordsjælland redskaber til at:

  • forstå sig selv
  • lytte til sig selv
  • stole på sig selv
  • træffe gode valg for sig selv
  • hjælpe sig selv til et bedre liv

Når vi evner at lytte til, forstå og stole på os selv, bliver vi mere autentiske. Vores omgivelser kan mærke, hvordan vi har det, hvad vi vil, og hvad vi ikke vil, og det skaber et unikt rum, hvor vi kan være ægte og nærværende over for hinanden. Det er denne ægte kontakt mellem mennesker, jeg brænder for at skabe. Jeg har beskæftiget mig med psykologi og menneskelig udvikling i 35 år. Blandt andet har jeg undervist i psykologi, personlig udvikling og selvtillid i gymnasieskolen. Siden har jeg uddannet mig til gestaltterapeut (4-årig uddannelse ved Nordisk Gestalt Institut), parterapeut og coach. Jeg modtager løbende supervision og deltager i kurser og workshops – de seneste med overskrifter som Krydsfeltet ml. sorg og traume, ACT, Emotionally Focused Therapy, Stresshåndtering, Forandringens paradoks, Skam – medfødt eller tillært?

Tavshedspligt

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Ønsker du at komme i gang med at ændre dit liv? Ring til mig og få en kort snak. Du kan booke ½ times telefonkonsultation –  Du er naturligvis også velkommen til at booke en personlig session.

For aftale ring eller sms til 22135115.